Sekiranya anda ingin tahu apa yang akan berlaku pada masa akan datang kalian hanya perlu menonton The Simpsons.

Siaran yang berlangsung sejak Disember ’89, membawa peminat selama 28 musim keseronokan menonton, melihat beberapa jenaka yang sebenarnya menjadi realiti.

Jom tengok sepuluh jalan cerita The Simpsons yang menjadi kenyataan:

Loading...

SAYAShare kali ini membawa anda ke satu aras yang baru dalam kejutan!!

Simpsons Jokes That Actually Came True tomacco

Image result for tomacco

Baur kemudian dijemput untuk bertemu penulis Ian Maxtone-Graham, yang menulis episod itu, dan membawakannya sebuah kilang Tomacco tulen.

Image result for tomacco

Ramalan Simpson begitu tepat apabila dunia benar-benar mengalaminya pada tahun selepas

Related image

Ternyata diilhamkan oleh Homer yang memperkayakan tanaman hibrid, seorang lelaki bernama Rob Baur sebenarnya menghasilkan tumbuhan ‘Tomacco’ (tobacco kahwin tomato)

Watak wanita makan tengahari Doris bukanlah seorang chef berstatus bintang di Michelin, tetapi dia bukanlah siapa-siapa jika tidak kreatif dengan resepi beliau.

Malangnya bahan-bahan yang disukatnya amat memberi inspirasi, dan ideanya tentang menggunakan tikar gim dalam makanan yang menjadi kenyataan apabila McRib terbukti mengandungi bahan-bahan yang terdapat di dalam tikar yoga.

Gilalah..

Apu Nahasapeemapetilon dan isterinya Manjula musnah apabila rumah mereka dihiasi bukan hanya dengan satu anak malah 8 orang anak yang memusnahkan kehidupan mereka sebelum ini.

Plot itu dikritik sebagai aneh!!, tetapi pada 2009 ‘Ibu 8 Anak’ yang pertama di Amerika melahirkan 8 kanak-kanak ke dunia selepas doktor IVF memindahkan 12 – ya 12 embrio ke dalam rahim wanita.

Image result for Octomom

Malangnya, seperti Nahasapeemapetilons, Natalie Denise Doud-Suleman terkena beban kewangan apabila mempunyai terlalu ramai anak untuk diberi makan, dia kemudian menjadi bintang filem dewasa untuk memastikan anak-anaknya dapat makan.

Dan kemudian ada lawak yang lucu di mana The Simpsons mencadangkan Donald Trump akan menjadi presiden pada suatu hari nanti.

Oh, bagaimana kita ketawa dalam kebodohan kita, tidak nampakkah bahawa rambut pelik yang jelas 100% sama dan bagaimana orang lain yang berani mencadangkan sebaliknya dan boleh suatu hari duduk di Pejabat Presiden AS?

Mari kita semua berdoa, kerana siri kartun ini juga meramalkan bahawa Trump bakal merancakkan ekonomi dunia dalam fesyen epik …fesyen rambut anjing?? Aneh bukan! tapi itulah realiti yang kita harus terima..

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.
Loading...